Mjukvara som ingår

BirdyBox kommer färdigkonfigurerad med ett antal olika mjukvaror för att göra det så enkelt som möjlig att komma igång med användandet av BirdyBoxen

Mjukvarupaket består av följande mjukvaror: (för att lära er mer om dessa titta gärna på våra Instruktionsfilmer)

• SMART Notebook™ - gör allt som du kan göra på en SmartBoard fast på golvet. Rita, skriv, räkna etc.
  • Easy Interactive Tool - Liknade SMART Notebook™ något enklare och inte lika omfattande som SMART Notebook™.
  • Gynzy - en web baserad läroplattform full med färdiga aktiviteter. Flera hundra olika aktiviteter. Det finns fem olika kategorier av aktiviteter att välja mellan. De är språk, matematik, vetenskap, kartor och extra. (English)
  • Zcooly - 7 st Lärande spel. Med imponerande 3D-grafik, direkt feedback, belöningar och en genomtänkt speldesign uppmuntras eleverna att engagera sig i matematik på riktigt.
  • HoverCam Flex10 - Med leveransen kommer dokumentkameran HoverCam Solo 8. Visa böcker, bilder och objekt direkt på mattan. Spela in film och ta bilder. Går utmärkt att använda ihop med exempelvis Skype.
  • Google Earth - Vi har installerat Google Earth så att ni kan resa virtuellt vart ni vill i världen.Hela världens geografiska information inom räckhåll. Sök efter städer, platser och utforska 3D-byggnader, bilder och terräng.
  • Skype - Vi har installerat Skype så att ni snabbt kan komma igång med on-line chat, video och röstsamtal. Använd gärna HoverCam Solo 8 kameran för era videosamtal. Varför inte prova att ringa en annan BirdyBox klass! :-)
Det går naturligtvis alldeles utmärkt att komplettera med ytterligare mjukvara på egen hand. Installera gärna ytterligare mjukvara, appar via Windows Store och Google Crome Web.